Skip to content

Med mange års erfaring i bransjen har LeigDet.no opparbeidet en omfattende kunnskap og ekspertise innen utleie til fest og arrangementer. LeigDet AS ble stiftet i 2001 av Nils Arne Fjeldkårstad. Selskapets primære drift er som aktør innen festival- og arrangementsutleie i Norden.

Vi har et bredt utvalg av telt og utstyr som passer til forskjellige typer arrangementer. Enten du trenger store festivaltelt, elegante VIP-lounger eller praktiske sanitærmoduler, har vi alt du trenger for å gjøre ditt arrangement komplett.

Posuva_00117432
15

LeigDet AS er en del av W. Giertsen konsernet, som gjennom snart 150 år stadig har utviklet og fornyet seg. Konsernet har de siste årene posisjonert seg for videre vekst ved å bygge et aktivt miljø rundt spennende nye selskap i ulike nisjer som alle har det til felles at de utfordrer de etablerte aktørene i hver sin bransje.

Eksempel på arrangementer vi har levert utstyr til er: bryllup, private arrangement, jubileum, julebord, festivaler, konserter, firmafester, entreprenører og messer.

LeigDet AS ønsker å være et fremtidsrettet og nysatsende selskap og har i tillegg satset på den nyetablert merkevaren Mobilvogn.no som retter seg mot salg av mannskapsbrakker.

Ansatte

Nils-Arne Fjeldkårstad
Daglig leder
Avdeling Haugesund

+47 924 07 900 | nilsarne@leigdet.no

Jan Henrik

Jan Henrik Myge
Salg og event
Avdeling Haugesund

+47 404 61 078 | jhm@leigdet.no

Tor Gunnar Krygård
Teknisk ansvarlig
Avdeling Haugesund

+47 996 04 033 | tgk@leigdet.no

Back To Top