Skip to content

Din partner for drømmebryllupet

På deres store dag fortjener dere ingenting mindre enn det beste, og Leigdet er her for å gjøre drømmene deres til virkelighet. Vi spesialiserer oss i utleie av telt, stoler, bord, bar, dekketøy, belysning og alt annet dere trenger for å skape den perfekte rammen rundt deres bryllup.

Vårt omfattende utvalg av telt lar dere velge blant ulike stiler og størrelser, fra intime hagetelt til elegante festtelt som rommer hele selskapet. Teltene kan fås i alt fra klassiske hvite duker som gir en tidløs eleganse, til moderne transparente telt som lar naturen og stjernehimmelen bli en del av feiringen.

Utforsk vårt inspirerende galleri av tidligere bryllup, der våre produkter har bidratt til å skape magiske øyeblikk for brudepar og deres gjester. La dere inspirere av ulike stiler og konsepter, og se hvordan vårt utvalg kan tilpasses deres personlige visjon.

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere deres behov og ønsker. Sammen kan vi skape en skreddersydd løsning som gjenspeiler deres kjærlighet og unike stil.

Velkommen til Leigdet – hvor utleie av telt, bord, stoler og mye mer blir en integrert del av deres drømmebryllup!

Midtgang i bryllup
Midtgang i bryllup
Dekket bord i bryllup
Dekket bord i bryllup
Dekket bord i bryllup
Telt
Egen vrimleseksjon i bryllup
Telt til bryllup med pynt ved inngang
Telt
Telt
Midtgang i bryllupDekket bord i bryllupDekket bord i bryllupDekket bord i bryllupTeltEgen vrimleseksjon i bryllupTelt til bryllup med pynt ved inngangTeltTelt

Planlegger du bryllup?

Ta kontakt med oss i dag for å diskutere deres behov og ønsker. Sammen kan vi skape en skreddersydd løsning som gjenspeiler deres kjærlighet og unike stil. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Back To Top